Open

Onderhoud Camper

CAMPER- EN CARAVANONDERHOUD

Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice

CARAVAN EN CAMPER ONDERHOUD, GOED EN BETAALBAAR

Bij Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice staat een gedreven team voor u klaar om uw caravan, vouwwagen of camper goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice is hét bedrijf voor het onderhoud van uw kampeerwagen.

AFSPRAAK MAKEN

TIJDIG ONDERHOUD

Bij normaal gebruik is het voldoende om de caravan om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Bij intensief gebruik kunt u dit beter jaarlijks doen. Zelfs als de caravan maar weinig wordt gebruikt is onderhoud zeker nodig.

Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice weet als geen ander, dat gebrek aan onderhoud leid: tot onnodige onveilige situaties en hoge reparatie kosten en bekorting van de levensduur.

Dus voorkom: verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers, dit alles kan het voortijdige einde betekenen, niet alleen van uw welverdiende vakantie, maar ook van uw kostbare bezit.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice
Auto onderhoud

Waarom Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice?

Bij Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN