Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Maasbree en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice

Alle merken En alle types

Bij Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice in Maasbree vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice.

Meer informatie

Carteam Ewalds & Wijnen Autoservice

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

herman gruppen
herman gruppen
Waren met de camper onderweg. En kregen problemen met de banden. Hebben ons hierbij ondanks dat ze druk waren geholpen. Smiddags camper gereed met nieuwe voorbanden supere dienstverlening .
Frank Schers
Frank Schers
Storing motormanagement met Bosch apparatuur vakkundig verholpen en duidelijke uitleg over het hoe en wat. Aanrader!
William Heijnen
William Heijnen
Probleem met camper forse reparatie gehad aan de camper. De heren hebben het zeer goed opgelost . Zo konden we toch nog op vakantie. Toppers
Vincent
Vincent
Super geholpen. Offerte vooraf gevraagd voor apk, kl. beurt en vervangen distributie riem en uiteindelijk viel dat nog iets lager uit. Goede service, uitleg, tips en geen negatieve verrassing. Volgende keer weer!
will nelissen
will nelissen
Al sinds begin zijn wij er klant met onze camper en auto, we zijn erg tevreden. Geert en Jos zijn echte vakmannen en weten waarover ze praten. Ze maken tijd en proberen altijd te denken in oplossingen. Een aanrader ook zeker voor de camper!
Bekijk beoordelingen